Saturday, 23 April 2011

Justin Bieber - Love Me


oh oh its jb
My friends say I'm a fool to think
that you're the one for me
I guess I'm just a sucker for love
'Cuz honestly the truth is that
you know I'm never leavin'
'Cuz you're my angel sent from above

Baby you can do no wrong
My money is yours
Give you a little more because I love ya,
love ya
With me, girl, is where you belong
Just stay right here
I promise my dear I'll put nothin above ya
above ya

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you love me

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
tell me u love me

People try to tell me
but I still refuse to listen
'Cuz they don't get to spend time with you
A minute with you is worth more than
a thousand days without your love,
oh your love
oh

Baby you can do no wrong
My money is yours
Give you a little more because I love ya
love ya
With me, girl, is where you belong
Just stay right here
I promise my dear I'll put nothin above ya
above ya

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
kiss me , kiss me
say that u miss me
tell me what i wanna hear
http://www.elyricsworld.com/love_me_lyrics_justin_bieber.html
tell me you love me.

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
kiss me , kiss me
say that u miss me
tell me what i wanna hear
tell me you love me.

My heart is blind but I don't care
'Cuz when I'm with you everything has disappeared
And every time I hold you near
I never wanna let you go,
oh

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
kiss me , kiss me
say that u miss me
tell me what i wanna hear
tell me you love me.

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
kiss me , kiss me
say that u miss me
tell me what i wanna hear
tell me you love me.

Best song bieber :D
i like it
<3

Monday, 11 April 2011

Rindu


Kekasih,
Setiap masa setiap detik,
Pasti kita ingin bersua,
Bertentang mata,
Bermesra,
Dibuai mimpi-mimpi yang indah,
Dilamun cinta yang fana

Kekasih,
Hidup ini ada hukumnya,
Yang halal tetap halal,
Yang haram semestinya haram,
Syariat Islam telah menetapkan, 
Yang baik jagalah mata,
Yang buruk,jangan terpesona,

Kekasih,
Islam itu ada garisan panduannya,
Nikmat cinta hanya dapat dirasai,
Pabila mahligai dibina,
Atas dasar Iman dan Islam.

- Haha.. jiwang tak?? ayat kat atas ni aku ambil kat dalam majalah REMAJA. best plak bila baca.. tapi serius terbaik lah.. thanks SITI KHADIJATULRRAADIAH BINTI ROSLAN sebab dia yang hantar ayat kat atas tu dalam majalah REMAJA.. haha.. aku tak kenal pun =) .. 

Wednesday, 30 March 2011

Happy Birthday


- selamat hari jadi abah -
- long sayang sangat kat abah -
- semoga abah lebih dimurah kan rezeki -
- semoga panjang umur -
- nanti long bagi HADIAH -
- hihihihi -
- xtau nak cakap apa dah -
- i just want to say I LOVE YOU SO MUCH ABAH -
: D

Saturday, 19 March 2011

Wednesday, 9 March 2011

Kene tinggal :D

sian dia duduk ipoh sorang
- epit,sian kau kan duduk sorang2 -
- kami ajak ikut tak nak -
- nanti kita gi jalan sama-sama oke -
- senyum senyum selalu tau -
- sayang b sangat sangat HAHA -
----)-@
p/s : AKU BUKAN GAY

Rambut kembang ini ialah kawan saya :D
Faiz izham
- Rambut besar tapi otak kecik (epit selalu cakap) -
hahaha
- rambut kembang,badan bila nak kembang ni pait haha -
- nak tau tak,dia budak manja,suka nages :p -
- tapi dia suka buli saya :D haha -
- harap-harap dia dapat girlfriend yang sesuai ngan perangai dia -
(kuat main game sampai tinggal awek)
- padan muka kau dah single -
- xpa xpa,harap2 kau dapat gf yang boleh faham kau -
- xsuka tengok kau gaduh2 hari -
(hihi)
- sayang kau ketat ketat la FAIZ IZHAM -
:D




Otw balik KL & KL ( 5/3 - 7/3) 2011


R&R Tapah


Aku & Asyreeq
- Rawk \m/ -

Muiz (angah)
- HAHA..angah aku letak pic kau-
- Kalau dia buka blog aku ni,mampus dia marah-
- Mula la dia nak buat muka serius HAHAHA-
- Dah la angah buat muka serius tu-
- Dah tak takut,dah jadi lawak muka kau tu -
HAHA :D


MUKA MENGGODA
HAHAHA
PADAN MUKA KAU AKU UPLOAD

Dalam Kereta
Asyreeq & abam
- Abam asyik tidur je-
- Dari Ipoh sampai KL tidur -
HAHA
- Abam Abam -
- Ikut kan hati nak tolong Sembahyang kan je -
(HAHA)

Ni picture lepas dia terjaga kami snap pic dia.
- HAHA,terus pakai spek,tapi still tidur lagi.. -
- Abam abam -

Rumah mamu bersama Kucing

comel kan
- Bukan mamu tu yang comel -
- Kucing dia yang comel -
- muka kucing tu garang gila kot -
- tp serius manja gila -
- bulu lebat macam bulu dada mamu da -
HAHA

Aku & Asyreeq bersama kucing :D

- haha,comel kan kucing tu -
- ada lima ekor anak kucing -
- semua nye baru dilahir kan(xada la baru sangt) -
serius comel comel kot

Pavilion
buruk bebenor :D

- makan penuh dalam mulut -
- mamak pun orang dah cakap tunggu -
- dia g snap jugak -
- degil tu lah -
hahaha :D

Asyreeq mata nak sepet je kan :D
- DAMN YOU -

Thursday, 3 March 2011

Like Like

Kau tak GEMUK lah :D

-MUKA KAU MACAM DIA-

- Mana ada kau GEMUK lah.
- Kau cantik jela.. Mana ada kau BURUK..
- Buruk lagi ke kalau muka macam FASHA..
- Pendek??mana ada lah..oke je aku tengok..(pendek jugak la)
- Tp oke lah..girl biasa nya lagi rendah dari kau :p (sorry girl girl)
- Kau suka FAZURA?? x x. aku nak sama kan kau ngan FASHA juga :p
 - Kau makan apa-apa mesti dua ketul je ya :D
- Last skali nak bgtau ni,
- Dah la cakap kau tu tak CANTIK,GEMUK,PENDEK.
- OKE -

* You cantik lah..tak gemuk lah..tak pendek lah*

<3




AKUBUDAKBARU


Saya ada BLOG??

PERHATIAN ;-

- Aku dah ada BLOG?? macam xpercaya >.< .
- Sebelum ni aku KUTUK orang yang main blog.sekarang aku yang ada blog.HAHA
- Peduli lah !! tapi nak juga minta maaf kat orang-orang yang aku kutuk tu :D
- Aku buat blog??kenapa ea??ha!! semua salah EPIT LAVICA.dia yang pengaruh :p


-Ini EPIT LAVICA
- Minta maaf EPIT. :D
- Sambung balik, aku nak tulis apa ea kat blog ni.
- Aku kalau tengok blog orang,kebanyakkan blogger2 selalu tulis pasal perasaan masing2..
- Jadi MAT BUNGA lah aku pas ni . HAHA
- Xpun aku nak kutuk2 orang yang aku xsuka kat sini .HUHU .oke gak :)

P/s = aku budak baru,MINTA MAAF kalau blog aku entah ape2 :D